Yhdistyksen toiminta ja jäsenyys

Jo-Jo Teatteri on vuonna 1995 perustettu yhdistysmuotoinen teatteri. 1860-luvulta peräisin olevassa Manillan tehdaskiinteistössä toimiva teatteri tarjoaa jäsenistölleen tekemistä niin näyttelijäntyössä kuin teatterin muillakin osa-alueilla.

Vuosittain eri produktioissa työskentelee 40-65 harrastajaa joko näyttämöllä tai puvustuksen, lavastuksen, maskeerauksen ja valo- ja äänitekniikan parissa. Ensi-iltojen määrä vuositasolla vaihtelee neljästä viiteen. Teatteri toimii yhteistyössä alueen muiden teattereiden sekä Turun AMK:n taideakatemian kanssa. Tavoitteenamme on mukavan yhdessäolon lisäksi tehdä korkeatasoista teatteria osin ammattijohtoisesti. Jäsenistö myös ylläpitää teatterin omaa kahviota.

Yhdistyksen päivittäistä toimintaa johtaa ja koordinoi jäsenten vuosikokouksessa valitsema yhdistyksen johtokunta. Tämänhetkinen johtokunta on seuraava:

Puheenjohtaja: Esko Vähätalo
Varapuheenjohtaja: Anneli Larkia
Julia Backman
Heikki Kustila
Heikki Alho
Jarno Muro

Varajäsen:
Hanna Ojala

Haluatko jäseneksi tai kannatusjäseneksi?

Otamme mielellämme mukaan uusia jäseniä, kannatusjäseniä ja teatterielämästä kiinnostuneita tekijöitä toimintaamme. Jos haluat lisätietoja teatterin eri osa-alueista ja jäsenyydestä tai kannatusjäsenyydestä, niin ota yhteyttä: info@jo-joteatteri.fi

Jäsenyydestä on sinulle taloudellistakin hyötyä: voit katsoa kaikki Jo-Jo Teatterin omat esitykset ilmaiseksi ja jäsenenä sinulla on tapaturmavakuutus harjoitusten ja esitysten aikana. Jäsenkortilla saat myös alennusta Turun ja lähialueiden harrastajateattereiden lipunhinnoista. Voit myös toimia lipunmyynnissä ja kahviossa esityksien aikana.

Jäsenhakemukseen pääset allaolevasta painikkeesta. Jäsenrekisterimme on siirretty Flo Apps Oy:n ylläpitämään jäsenrekisteriin. Jäsenmaksu varsinaisille jäsenille on 25 €  kalenterivuodessa ja kannatusjäsenyys henkilöjäsenille 25 € ja yritys/yhteisöjäsenille min. 50 € kalenterivuodessa.

Tervetuloa värikkääseen joukkoomme!