Työryhmähaku: Poika

Tervetuloa Castingiin la 24.9.!

Helmikuussa 2023 Jo-Jo Teatterissa ensi-iltansa saa Florian Zellerin draamanäytelmä Poika. Näytelmään haetaan työryhmää casting-tilaisuudessa 24.9.2022 klo 12-16.

Poika jatkaa samaa riipaisevien ja totuudenmukaisten perhekuvausten sarjaa, jotka kirjailijan aiemmat menestysteokset Äiti ja (Jo-Jo Teatterissakin esitetty) Isä aloitti. Näytelmä on draama teini-ikäisestä Nikosta, joka etsii paikkaansa niin maailmassa kuin kotonakin. Koulu ei maistu, mutta kotoakaan ei tunnu löytyvän paikkaa, jossa olla, tai ihmistä, kenelle puhua. Nikon vanhemmat ovat eronneet, ja vaikka kuulevia korvia on isän ja äidin lisäksi isän uuden naisystävän ja lääkärinkin tiimoilta, ei oikeita sanoja tunnu löytyvän. Kuinka hakea tai antaa apua, jos ei tiedä, mikä on vikana?

Näytelmä on koskettava, aito ja rehellinen, mutta välittää myös viestiä perheen tärkeydestä; teemasta, josta ei koskaan voi puhua liikaa. Esityksen ohjaa Jo-Jo Teatterille Pepe Hakala.

Näytelmään etsitään seuraavia tekijöitä:

*5-6 näyttelijää:
– nuori mies (Poika)
– mies (Isä)
– nainen (Äiti)
– nainen (Isän uusi naisystävä)
– ei määritelty (Lääkäri)
– ei määritelty (Hoitaja)

*valo-ja äänisuunnittelija
*lavastaja
*tekniikan ajajia

Kiinnostuitko? Tervetuloa mukaan!

Huom! Ilmoittauduthan castingiin etukäteen sähköpostitse ohjaajalle osoitteeseen pepehakala4@gmail.com. Näin varmistamme, että aika riittää kaikelle suunnitellulle tekemiselle! Voit ilmoittautua myös, jos et ole varma pääsetkö paikalle, tai jos casting-päivä ei sovi sinulle, mutta haluat muuten osoittaa kiinnostuksesi produktiota kohtaan. Ilmoittauduthan viimeistään 22.9. mennessä. Voit myös ilmoittaa kiinnostuksesi johonkin tehtävään, joka ei näy yllä olevassa listassa. Casting pidetään Jo-Jo Teatterilla 24.9.2022 klo 12-16.

Esityksen ensi-ilta on helmikuussa 2023. Harjoituskausi alkaa muutamalla läpiluvulla lokakuun alussa, mutta varsinaiset harjoitukset alkavat lokakuun lopussa. Harjoituskausi jatkuu joulukuun puoleen väliin, ja uuden vuoden puolella tammikuun alkupuolelta ensi-iltaan. Yhteensä harjoituskertoja kertyy todennäköisesti noin 30-35 kpl. Osa rooleista on pienempiä kuin toiset, joten harjoituskertojen määrä tulee osalla olemaan pienempi. Tämän voi ottaa huomioon myös omia aikatauluja pohtiessa ja castingiin ilmoittautuessa!

Esityksen ohjaaja Pepe Hakala on turkulainen näyttelijä, näytelmäkirjailija ja ohjaaja. Hän on opiskellut näyttelijäntyötä East 15 Acting Schoolissa Lontoossa, näytellyt niin kameran edessä kuin teatterin lavoillakin, sekä kirjoittanut näytelmiä niin ohjattavaksi itselleen, kuin myös tilaustyönä muille teattereille.