Casting Kolme iloista rosvoa

KOLME ILOISTA ROSVOA – koko perheen näytelmään etsitään työryhmää!


Jo-Jo Teatteri esittää kesällä 2023 Vepsän saaressa Thorbjørn Egnerin klassikon KOLME ILOISTA ROSVOA. Esityksen ohjaa Marja-Leena Kuronen. Työryhmähakutilaisuus pidetään 6.3. klo 18 alkaen Jo-Jo Teatterilla, Turun Manillassa, It. Rantakatu 64b, 20810 Turku.


Kardemumman kaupungissa on kaikki hyvin: on rauhallista, mutta vietetään myös juhlia ja merkkipäiviä, ajetaan raitiovaunulla, lauletaan ja tanssitaan. Kaupunki on täynnä mukavia asukkaita. Mutta.

Kaikki eivät tunne kuuluvansa joukkoon. Kolmea rosvoa, niin iloisia kuin he ovatkin, vaivaa piilossa olo. Kaupunkilaisilla tuntuu olevan juhlissaan kovin hauskaa, mutta he eivät koskaan pääse osallisiksi. Aina on hiippailtava hämärissä!

Sohvi-neitikään ei voi hyvin. Hän yrittää parhaansa saadakseen kaupungin ja sen asukkaat järjestykseen, mutta kukaan ei kiitä, kukaan ei arvosta. Pikemminkin näyttää siltä, että häntä kartetaan!

Mitä tehdä? Miten saada nämä erillisyyttä tuntevat kansalaiset mukaan yhteiseen iloon? Siinäpä pulma. Tätä lähdemme ratkaisemaan ensi kesänä.


Kun ratkaisu vihdoin löytyy, Kardemummassa on entistä hauskempi elää; saa edelleen laulaa ja soittaa ja ajella ratikalla. Mutta lisäksi kaupungissa on myös sirkus!


Rooleihin haetaan eri-ikäisiä, mielellään laulutaitoisia näyttelijöitä. Myös muusikoita kaivataan! Suurtuotanto kaipaa näyttelijöiden ja muusikoiden lisäksi myös muita tuotannon tehtävistä kiinnostuneita, kuten puvustus, lavastus, rekvisiitta, äänitekniikkasunnittelu, tekniikka-ajot, maskeeraus, grafiikka, valokuvat jne. Kiinnostaako jokin muu tehtävä? Tule starttiin!

Näytökset pidetään Vepsän saaressa ja ensi-ilta on heinäkuun alussa.
Harjoitukset painottuvat arki-illoille ja viikonlopuille. Ensi-illan lähestyessä harjoituskausi tiivistyy.
Voit ilmoittautua työryhmähakuun tai esittää lisäkysymyksiä sähköpostitse maleku@utu.fi


Tervetuloa mukaan!

Näytelmän oikeuksia valvoo Näytelmäkulma – Nordic drama corner

Scroll to Top